Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 07:53 - Да спрем геноцида над българите 2 - календара
Автор: shtirlic Категория: Други   
Прочетен: 998 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.03.2010 08:13


       Озаглавих тази тема така, защото смятам, че физическото оцеляване на един народ е пряко свързано с историята му. Тези които през хилядолетията са искали да владеят българите /а и не само тях, а целият свят/  са залагали съвсем старателно и поетапно капаните си и тези капани в момента ни задушават. За какво говоря - за промяната на писмеността ни /прабългари и славяни са имали своя писменост, но бъдещите владетели на света са искали да имаме писменност близка до тяхната за да могат по-лесно да манипулират без да се налага да изучават прабългарската/ , за промяната на религията ни /и религия сме имали, но за новият световен ред е нужна всички да са унифицирани в една религия и света да има един религиозинен център/ , за промяната на календара ни /световният ред изисква календар откъсващ ни от природата/. Всичко това ни кара да се чувстваме непълноценни граждани на света и ни се втълпява колко незначителни сме. Тази сутрин изпитах голямото желание да споделя с вас това, което хиляди хора знаят, за да се убедите,  че ние българите сме живеели правилно, били сме част от истинският реален свят и колкото повече се стремим към  запада - толкова повече ще затъваме не само духовно, а и физически, защото западния модел е изкривен, неговите образи са като от криво огледало От нас днес  зависи дали нашите деца утре ще бъдат отново в реалният свят.     Тази сутрин съвсем на бързо по една телевизия споменаха, че на света имало някакви странни хора, които празнуват  "тяхната" си Нова Година и това били не кой да е а Кюрдите. Незнам дали всички знаете, но ние с кюрдите сме много близки дори сме роднини - няма да навлизам в дебрите на историческата ни близост с кюрдите, а ще отбележа само, че често съм чувал как прабългарите са имали календар по-верен от китайският и днес се уверих, че е така, понеже подозирам, че кюрдите са запазили прабългарският календар - невероятне късмет, че никой не е пожелал да ги християнизира.
   Да преминем по същество. В днешният модерен календар има три "нишана", които са много меко казано странни и които ни навеждат на мисълта за нещо преправено и дефектно.         
   Питали ли сте се някога защо именно през зимата идва Новата Година ? През декември сняг и през януари сняг, нищо не се променя, нищо  ново в природата не се случва или поне нищо което да накара човек да си помисли, че е започнало началото на нов цикъл някакъв - поне ако човека е свързан с природата и земята. Но да оставим това да погледнем малко фактите.
   Първият "нишан" е, че деветият месец от днешният календар се казва СЕПТември - СЕПТА - седем ? някой ще каже случайност някаква, но се оказва, че има и втора такава
  Дванадесетият месец  се казва ДЕКември - ДЕКАДА - десет ? опа, втора случайност или не ?
   Да погледнем нещата под друг ъгъл.
   Кой е измислил религията на Европа - Римляните.
   Как ? - ами взели са едно учение от някаква секта и са го провазгласили за религия
   Кой е направил днешният календар - Римляните.
   Как ? - ами просто са взели от някого един календар и са го преправили
   Как ? - ами понеже са си измислили религия, те са преправили този календар според това, което са измислили.
  Но, какво според тях се е случило на 1-ви януари, та са пожелали да бъде първият ден от новата година ? - Според тях тогава е обрязан Христос /ако някой се съмнява в написаното тук, което е напълно в реда на нещата, моля да погледне един църковен календар - 1ви януари - обрезание Христово/.
  Но защо са го направили римляните, защо им е било, какво са целяли от какви желания са били водени - Искали са да отделят хората от реалността, вкарали са ги в "матрицата" така се завладява света, не с войни и кланета, а с информационна война, робът сам незнае, че е роб, а се мисли за свободен.

И тук лъсва истината, че не кюрдите са странни ами ние - уж цивилизованите, дето са ни промили мозъците, ние дето сме се отделили от реалността и сме влезли в матрицата. Защото природата сама ни подсказва кога да започнем да броим новият СV - кръг на живота, когато денят стане по-дълъг от ноща, т.е. светлото и доброто победят мрака и студа, когато природата се събуди за нов живот - т.е. се прероди

Честита пролет мили сънародници, и честита нова година :)
Да са живи и здрави Кюрдите, че пазят това което ние сме изхвърлили, а те така старателно са запазили, тези наши мили и позабравени роднини. Вярвам, че тук влизат доста ерудирани хора които много по-добре от мен биха описали роднинската ни връзка с този измъчен народ.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. 
 

 


Тагове:   календара,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shtirlic
Категория: Други
Прочетен: 227625
Постинги: 180
Коментари: 89
Гласове: 219
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930